Νεκρός Αμερικανός στρατιώτης σε αεροπορική επιδρομή στην Υεμένη
Ένας στρατιώτης των ΗΠΑ σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν σε επιδρομή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (χθες) εναντίον του αρχηγείου της Αλ Κάιντα στην Υεμένη, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.
Δεκατέσσερα μέλη της οργάνωσης Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο σκοτώθηκαν στην επιδρομή, η οποία "εξασφάλισε πληροφορίες που αναμφίβολα θα μας επιτρέψουν να γνωρίζουμε καλύτερα τα σχέδια μελλοντικών τρομοκρατικών επιθέσεων", ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο στρατός των ΗΠΑ.
"Είμαστε πολύ λυπημένοι για την απώλεια ενός από τα μέλη των επίλεκτων υπηρεσιών μας", δήλωσε ο στρατηγός Τζόζεφ Βότελ, διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ.
"Οι θυσίες είναι πολύ βαθιές στη μάχη που διεξάγουμε κατά των τρομοκρατών που απειλούν αθώους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο", είπε.
«Όχι» ΠΑΣΟΚ σε κατάθεση πρόταση μομφής λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ - «Δεν διευκολύνουμε τη σπαρασσόμενη κυβέρνηση»
07:43
ΗΠΑ: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε 13 ανθρώπους σε φεστιβάλ στη ΛουΙζιάνα (vid)
07:34
Τρεις διαδοχικές φωτιές σε Περιστέρι, Νέα Φιλαδέλφεια και Μοσχάτο μέσα σε μία ώρα - Κάηκαν βαν και τροχόσπιτο
07:33
«Τον έχουμε»: Το μήνυμα Τραμπ για την διάσωση του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν
07:25