Η «σφαγή» του ΔΝΤ με τους Ευρωπαίους για την Ελλάδα
Στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων πιστωτών αναφορικά με το ελληνικό χρέος, αναφέρονται τα βελγικά ΜΜΕ αλλά και ιστοσελίδεςεξειδικευμένες σε ευρωπαϊκά θέματα.
Το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο του Politico, σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Το ΔΝΤ και ο ΕΜΣ σε αγώνα λασπολογίας σε σχέση με την Ελλάδα», σχολιάζει ότι η εν λόγω δημόσια αψιμαχία μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας αποδεικνύει ότι δεν ισχύει πάντα το σχετικό δίδαγμα από τους μύθους του Αισώπου ότι επωφελείται ο πιο αδύναμος όταν οι άλλοι τσακώνονται, δεδομένου ότι η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία αυξανόμενη πιθανότητα διάλυσης του σχεδίου διάσωσης.
Η εμπιστευτική έκθεση του ΔΝΤ που διέρρευσε στον Τύπο ορίστηκε να συζητηθεί στις 6 Φεβρουαρίου, σημειώνει το δημοσίευμα, επισημαίνοντας ότι αναμένεται μία έντονη συζήτηση.
Στην απόρρητη έκθεση του ΔΝΤ, σύμφωνα με την οποία το ελληνικό δημόσιο χρέος θα παρουσιάσει εκρηκτική άνοδο τις επόμενες δεκαετίες σε περίπτωση που η Ευρώπη δεν προχωρήσει σε μια ουσιαστική ελάφρυνσή του, αναφέρεται τέλος και ρεπορτάζ της βελγικής εφημερίδας «De Tijd» υπό τον τίτλο «Το ΔΝΤ προειδοποιεί ότι το ελληνικό χρέος θα παρουσιάσει εκρηκτική άνοδο».
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47
Έντεκα άμαχοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
23:40