Εξάχρονος προσπαθεί να κλέψει το αυτοκίνητο της μητέρας του (vid)
Το 6χρονο που πρωταγωνιστεί στην ιστορία μας βαρέθηκε να παίζει με τα αυτοκινητάκια του. Αποβάσισε λοιπόν να κάνει μια βόλτα στο γκαράζ για να οδηγήσει το αυτοκίνητο της μητέρας του.
Στο βίντεο που είναι από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης βλέπουμε το 6χρονο «διαβολάκι» να τρέχει μέσα στο γκαράζ με κατεύθυνση το αυτοκίνητο της μητέρας του.
Αφού πατάει το κουμπί για να απενεργοποιήσει τον συναγερμό, μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο, βάζει μπρος και αρχίζει να κάνει μικρές μανούβρες. Πριν φύγει, αποφάσισε να ελέγξει τα φλας και τα φώτα του αυτοκινήτου.
Οι μανούβρες ήταν αυτές που τον πρόδωσαν. Όταν ξημέρωσε η μητέρα του είδε το αυτοκίνητο της και προβληματίστηκε από τις μικρές γρατζουνιές που είχε. Ζητώντας το υλικό από την κάμερα ασφαλείας είδε όλες τις κινήσεις του μικρού.
Ιορδανία: Συγκλονιστική μαρτυρία επιζόντα της επίθεσης στην εκκλησία
16:01
«Ψωμί, στέγη, ελευθερία» ζητούν Ισπανοί διαδηλωτές - Στους δρόμους για τις συντάξεις
15:51
Αλβανία: Στις φλόγες οι καρέκλες... διαλόγου του Ράμα - Με χορούς και καμένους κάδους οι διαδηλώσεις
15:39
Έξι νεκροί από σύγκρουση τρένου με μίνι λεωφορείο στην Ρωσική Άπω Ανατολή
15:27