Αναστασιάδης: Μετά τις 13 Μαρτίου η νέα Διάσκεψη για το Κυπριακό
Αν και καταγράφηκε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις του με τον Μουσταφά Ακιντζί σε ό,τι αφορά στο κεφάλαιο της Διακυβέρνησης, ο Νίκος Αναστασιάδης τόνισε σε δηλώσεις του ότι υπάρχουν ακόμα πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν.
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ανέφερε ότι οι δύο πλευρές θα πρέπει να βρουν σημείο επαφής πριν τη Διάσκεψη για την Κύπρο, την οποία όρισε μετά τις 13 Μαρτίου, ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις επαφές που είχε ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε τις τελευταίες ημέρες σε Αθήνα και Άγκυρα, υποστήριξε πως κοινή πρόθεση είναι να υπάρξει λύση το συντομότερο δυνατό.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεραμέως: Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις μισθών και παροχών - Την επόμενη εβδομάδα ψηφίζεται το ν/σ για τις Συλλογικές Συμβάσεις (vid)
12:33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η πιο ιστορική και λογοτεχνική παμπ του Λονδίνου: Εκεί όπου έπιναν ο Ντίκενς και ο Σαίξπηρ
12:23
ΚΟΣΜΟΣ
Έξι συλλήψεις στο Μιλάνο ύστερα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς (vid)
12:21
ΚΟΣΜΟΣ
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την κατάληψη δύο οικισμών στα ανατολικά της Ουκρανίας
12:15
ΑΝΑΠΤΥΞΗ