Ινδονησία: 12 νεκροί στο Μπαλί από κατολίσθηση
Δώδεκα Ινδονήσιοι, μεταξύ αυτών και τρία παιδιά, σκοτώθηκαν σε κατολίσθηση που σημειώθηκε στο Μπαλί, εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που πλήττουν το νησί, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.
Πολλά σπίτια καταστράφηκαν ή υπέστησαν σημαντικές ζημιές τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στην επαρχία Κινταμάνι, στο βόρειο τμήμα του Μπαλί εν μέσω της εποχής των βροχών.
«Οι καταρρακτώδεις βροχές που διήρκησαν όλη την Πέμπτη προκάλεσαν κατολισθήσεις σε τρία χωριά και 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν», δήλωσε ο Σουτόπο Πούρβο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ.
Τρία παιδιά, ηλικίας ενός, επτά και δέκα ετών, είναι μεταξύ των νεκρών. Επίσης πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Οι χωρικοί απομακρύνθηκαν σε περιοχές που δεν έχουν πληγεί από τις κατολισθήσεις και δεν θα υπάρξουν άλλα θύματα, πρόσθεσε ο Πούρβο.
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε αναμένεται η επόμενη δόση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Agro-Verify: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών από την ΑΑΔΕ - Πώς θα λειτουργεί
03:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00