Φοιτητές έφτιαξαν κάρτα για τον Άγιο Βαλεντίνο με θέμα τον Χίτλερ
Σάλο προκάλεσε μια κάρτα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που έφτιαξαν φοιτητές Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν.
Για να εορτασμό της μέρα των ερωτευμένων φοιτητές έφτιαξαν μια κάρτα που είχε αναφορές στο Ολοκαύτωμα και τον Αδόλφο Χίτλερ.
«Η αγάπη μου για σένα καίει σαν 6.000 Εβραίοι», ανέφερε η κάρτα και στο πάνω μέρος της είχε μια φωτογραφία του Χίτλερ.
Η φοιτητική ομάδα που έφτιαξε την κάρτα κλήθηκε να απολογηθεί, ενώ ο πρύτανης έσπευσε να καταδικάσει το γεγονός σε μία προσπάθεια να μην δυσφημιστεί το πανεπιστημιακό ίδρυμα.
Σε ανακοίνωσή της η ομάδα τόνισε πως δεν επικροτεί τον αντισημιτισμό και η κάρτα φτιάχτηκε εν αγνοία του συνόλου των φοιτητών.
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο κατέγραψε οικιακή βοηθό να βασανίζει τον ηλικιωμένο εργοδότη της στη Χίο
21:35
ΚΟΣΜΟΣ
«Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας με όλη μας τη δύναμη» απαντά το Ιράν στον Τραμπ
21:23
ΕΛΛΑΔΑ
Χάθηκαν οκτώ άτομα σε φαράγγι στην Εύβοια - Σπεύδουν δυνάμεις για τον εντοπισμό τους
21:11
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Απάντηση του Ιράν: «Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας» - Αινιγματικός Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00»
21:00
ΣΠΟΡ