Έκτακτη σύσκεψη στο Λονδίνο την Κυριακή
Κλιμάκιο υπουργών της βρετανικής κυβέρνησης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή έκτακτη συνεδρίαση υπό την υπουργό Εσωτερικών Τερίσα Μέι. Θέμα η αντίδραση του Λονδίνου μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, σύμφωνα με βρετανική πηγή.
«Η υπουργός Εσωτερικών θα προεδρεύσει μιας COBR αύριο το πρωί για τις επιθέσεις στο Παρίσι και την αντίδραση της κυβέρνησης», είπε η πηγή αυτή, χρησιμοποιώντας ένα ακρώνυμο για τις έκτακτες κυβερνητικές συνεδριάσεις για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων (Cabinet Office Briefing Room).
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ήδη προέδρευσε σε μια συνεδρίαση για τις επιθέσεις, το Σάββατο. Αμέσως μετά, δήλωσε ότι οι βρετανικές αρχές θα διατηρήσουν το επίπεδο απειλής στη βαθμίδα «πολύ σοβαρή».
Οι συνεχείς συσκέψεις στο Λονδίνο και δη με τη συμμετοχή των υψηλότερων κλιμακίων φανερώνουν την ανησυχία που κυριαρχεί στη βρετανική πρωτεύουσα.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάμερον: «Θα αφανίσουμε τη δηλητηριώδη ιδεολογία των δολοφόνων»
Οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη χρεώνε με βάση εφαρμογή και όχι ταξίμετρο: Του βεβαίωθηκε παράβαση
14:41
Ζιζέλ Πελικό: «Η ντροπή πρέπει να αλλάξει πλευρά» - Η γυναίκα που μετέτρεψε τη φρίκη σε δημόσιο αγώνα
14:25
Αίγιο: Αυτά τα δύο όπλα παρέδωσε στις αρχές ο 46χρονος που πυροβόλησε τους ανήλικους – Τα κατείχε παράνομα
14:10
ΚΚΕ: Εμπαιγμός να μιλά ο Μητσοτάκης για «ασφάλεια» όταν η χώρα μετατρέπεται σε πολεμικό ορμητήριο
13:52