ΚΟΣΜΟΣ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον δράστη της επίθεσης στη Γερμανία (pics&vid)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον δράστη της επίθεσης στη Γερμανία (pics&vid)
twitter

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον δράστη της επίθεσης στη Χαιδελβέργη, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου έπεσε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς σε κεντρική πλατεία της πόλης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 73χρονος και να τραυματιστούν άλλοι δύο, είδε το φως της δημοσιότητας, 

Σε αυτό διακρίνεται ο δράστης να κρατά στο χέρι του ένα μαχαίρι, ενώ η αστυνομία τον καλεί να παραμείνει ακίνητος και να παραδοθεί.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, πρόκειται για έναν 35χρονο Γερμανό, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η αστυνομία αναζητά ακόμα τα κίνητρα του δράστη, ωστόσο έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο το περιστατικό να συνδέεται με τρομοκρατία.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας ήταν σταματημένος σε κόκκινο φανάρι με το αυτοκίνητό του και όταν άναψε το πράσινο, πάτησε το γκάζι και έπεσε εσκεμμένα πάνω στους πεζούς.

Στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει, κρατώντας ένα μαχαίρι. Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν. Σημειώνεται ότι ο δράστης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ