Ινδονησία: Έκρηξη βόμβας σε κυβερνητικό κτίριο
Η ινδονησιακή αστυνομία αντάλλαξε πυρά με έναν δράστη επίθεσης, έπειτα από πληροφορίες για έκρηξη μέσα σε κυβερνητικό κτίριο στην πόλη Μπαντούνγκ, σύμφωνα με την αστυνομία και βίντεο που μετέδωσε η τηλεόραση.
"Βρισκόμαστε μέσα το κυβερνητικό κτίριο. Υπάρχουν πληροφορίες από τον κόσμο ότι εδώ σημειώθηκε έκρηξη βόμβας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Δυτικής Ιάβας Γιούσι Γιούνους.
Η ινδονησιακή τηλεόραση έδειξε βίντεο στο οποίο ακούγεται ανταλλαγή πυρών το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε απ' έξω από το κτίριο στη Δυτική Ιάβα.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η αστυνομία συνέβαλε έναν δράστη μέσα στο κυβερνητικό κτίριο της πόλης Μπαντούνγκ.
Ο αρχηγός της αστυνομίας της Δυτικής Ιάβας δήλωσε ότι η έκρηξη μέσα στο κτίριο ήταν μικρής ισχύος και ότι η βόμβα ήταν μέσα σε χύτρα ταχύτητος.
Απορροφά τις αυξήσεις στα «πράσινα» τιμολόγια τον Απρίλιο η ΔΕΗ - Χωρίς αλλαγές τα «μπλε»
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Τσουχτερά πρόστιμα
00:30
Ιράν και ΗΠΑ... διαφωνούν για την εκεχειρία - Ο Τραμπ εστιάζει στο άνοιγμα του Ορμούζ με κάθε τρόπο
23:56
Ιράν: «Και ο κόσμος όλος να προσπαθήσει δεν μπορεί να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ»
23:48