ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Συνελήφθη γυναίκα που φέρεται να είχε σχέσεις με τον δολοφόνο του ρώσου πρεσβευτή

Τουρκία: Συνελήφθη γυναίκα που φέρεται να είχε σχέσεις με τον δολοφόνο του ρώσου πρεσβευτή
REUTERS

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν μια γυναίκα ρωσικής καταγωγής, η οποία φέρεται να είχε σχέσεις με τον δολοφόνο του ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Tass, επικαλούμενο δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου A Haber, η Αικατερίνα Μπ., ηλικίας 33 ετών, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Μεβλιούτ Μερτ Αλτιντάς, ενώ είχε τηλεφωνήσει και στο Ρωσικό Κέντρο Πολιτισμού στην Άγκυρα. Κατά την ανάκριση της, όντως παραδέχθηκε ότι επικοινωνούσε με τον δολοφόνο του πρεσβευτή, Αλτιντάς, μέσω μηνυμάτων.

Όπως αναφέρει η Sabah, η 33χρονη είναι μαστροπός και η ασχολία της ήταν να κανονίζει τα ραντεβού γυναικών με τούρκους επιχειρηματίες, σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Τις συναντήσεις, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα τις έκλεινε μέσω δύο σχετικών ιστοσελίδων που διέθετε και προσέφεραν παρόμοιες υπηρεσίες.

Αυτή την ώρα η γυναίκα, με απόφαση του δικαστηρίου κρατείται σε μια από φυλακές της Άγκυρας.

Η ρωσική πρεσβεία, όπως μεταδίδει το Tass, επικαλούμενο την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της στην Άγκυρα, υπέβαλε αίτημα προς τις τουρκικές αρχές μέσω του οποίου ζητούσε ενημέρωση, αναφορικά με την εγκυρότητα των τουρκικών δημοσιευμάτων, όσον αφορά την σύλληψη της 33χρονης Ρωσίδας.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει υπάρξει απάντηση από την πλευρά της Τουρκίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ