Τουλάχιστον 30 νεκροί από την επίθεση στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Καμπούλ (pics)
Τουλάχιστον 30 είναι οι νεκροί και περισσότεροι από 50 οι τραυματίες από την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα από εξτρεμιστές ισλαμιστές εναντίον του μεγαλύτερου στρατιωτικού νοσοκομείου του Αφγανιστάν, στην πρωτεύουσα Καμπούλ, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα περισσότερα από τα θύματα είναι πολίτες.
"Δυστυχώς περισσότεροι από 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν από τη σημερινή επίθεση.

(REUTERS/Omar Sobhani)
Στην πλειονότητά τους ήταν ασθενείς, γιατροί και νοσοκόμοι" διευκρίνισε ο στρατηγός Νταούντ Ουαζίρι, ο εκπρόσωπος του υπουργείου.
Σύμφωνα με τον Ουαζίρι, έχουν σκοτωθεί και οι τέσσερις δράστες της επίθεσης.
Νωρίτερα οι αρχές είχαν ανακοινώσει τον θάνατο τριών ανθρώπων όμως αναθεώρησαν αυτόν τον προσωρινό απολογισμό μετά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας στα κτίρια του νοσοκομειακού συγκροτήματος.
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Agro-Verify: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών από την ΑΑΔΕ - Πώς θα λειτουργεί
03:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Πότε τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00