ΚΟΣΜΟΣ

Ένα τανκ… στους δρόμους του Λονδίνου (vid)

Ένα τανκ… στους δρόμους του Λονδίνου (vid)
Youtube

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες του Λονδίνου όταν αντίκρισαν στους κεντρικούς δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας να κυκλοφορεί ένα... τανκ.

Πρόκειται για ένα 16 τόνων τανκ του βρετανικού στρατού το οποίο «διέσχισε» τους εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου αλλά και τα αξιοθέατα της πόλης.

To τεθωρακισμένο Abbot SPG (1965 - 1995) άφησε τους τουρίστες με ανοικτό το στόμα καθώς αναρωτιόντουσαν τι δουλεία έχει ένα τανκ στους δρόμους του Λονδίνου.

Το τανκ με το 105 χιλιοστών πυροβόλο όπλο ανήκει στην εταιρεία TankNutDave. Ο ιδιοκτήτης ειδικός για τεθωρακισμένα οχήματα συνηθίζει να βγάζει το τανκ για “βόλτα” όπως δήλωσε στην Daily Mail καθώς λατρεύει την αντίδραση του κόσμου. “Ο κόσμος γελάει, χειροκροτάει... νομίζουν οτι εχει βγει ο στρατός στον δρόμο να τους προστατεύσει”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του τανκ δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει το... όχημα του στους δρόμους του Λονδίνου. Το ίδιο είχε κάνει και την περίοδο των Χριστουγέννων προκαλώντας και πάλι την έκπληξη των τουριστών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ