ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στο Ντίσελντορφ: Άνδρας με ψυχικά προβλήματα ο δράστης (pics&vid)

Επίθεση στο Ντίσελντορφ: Άνδρας με ψυχικά προβλήματα ο δράστης (pics&vid)
twitter, @Rob95Howard

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου ένας άνδρας οπλισμένος με τσεκούρι επιτέθηκε σε πλήθος, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία αμέσως απέκλεισε την περιοχή και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη. Παρότι αρχικά οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες ως προς τον αριθμό των δραστών, σύμφωνα με τη Bild, ο δράστης ήταν ένας και συνελήφθη από τις Αρχές.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο οπλισμένος άνδρας που προκάλεσε πανικό στον σταθμό του Ντίσελντορφ, έχει ψυχολογικά προβλήματα.

«Προφανώς ο ύποπτος έχει ψυχικά προβλήματα», έγραψε η αστυνομία στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook, προσθέτοντας ότι ο ύποπτος είναι «ένας 36χρονος άνδρας από την πρώην Γιουγκοσλαβία που κατοικεί στο Βούπερταλ», μια πόλη ανατολικά του Ντίσελντορφ.

Ο ύποπτος έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με την αστυνομία.

germany

Από την επίθεση τραυματίστηκαν επτά άτομα, μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός. Όπως διευκρινίζει η εφημερίδα Bild, κανένας τραυματισμός δεν είναι θανατηφόρος όμως τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται "σοβαρή".

Capture

(Η στιγμή της σύλληψης του δράστη)

er23 copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ