Οργή για την επιστροφή στα γήπεδα του τερματοφύλακα που σκότωσε τη φίλη του
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιστροφή στα γήπεδα του Μπρούνο Φερνάντες ντε Σόουζα, του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ο οποίος το 2010, είχε δώσει εντολή να δολοφονήσουν την ερωμένη του.
Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Βραζιλία, καθώς ο 32χρονος σήμερα τερματοφύλακας Μπρούνο Φερνάντες ντε Σόουζα, μετά από τη δολοφονία της μαζί με τους συνεργούς του τεμάχισαν το άψυχο κορμί της και με αυτό τάισε τα σκυλιά του.
Ο Μπρούνο είχε συλληφθεί για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας και καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκισης. Έπειτα από 7 χρόνια φυλάκισης, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, αποφυλακίστηκε και έκλεισε διετές συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα Μπόα Εσπόρτε, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Από την μεριά του ο 32χρονος τερματοφύλακας, με αφορμή την επιστροφή του στα γήπεδα αναφέρει: «Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της νέας μου ομάδας. Μου άνοιξε τις πόρτες απλόχερα και νιώθω ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε».
Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας από την Τρίτη λόγω Ρούμπιο - Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
22:38
Κατερίνη: Προφυλακίστηκαν δύο στρατιωτικοί για απάτη 8 εκατ. δολαρίων με κρυπτονομίσματα
22:26
Λέων για Μαζωνάκη: Πλασμαφαίρεση και μέθη, επιδεινώνουν την ισχαιμία οδηγώντας στο θάνατο
22:14
Γιαγιά συνελήφθη για επίθεση σε βάρος νηπιαγωγού στα Πατήσια
22:02