Συνελήφθη ο καταζητούμενος ύποπτος;
Σύμφωνα με τον Βέλγο εισαγγελέα οι πέντε από τους επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Μοχάμεντ Αμπντεσλάμ, ο αδελφός του νεκρού βομβιστή επίθεσης, Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ.
Εκπρόσωπος του γραφείου της εισαγγελίας δήλωσε ότι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του ασκηθούν κατηγορίες.
Ο τρίτος αδελφός, ο Σαλάχ, καταζητείται από τις γαλλικές αρχές.
[Νωρίτερα]
Οι βελγικές ειδικές δυνάμεις έκαναν συλλήψεις στην διάρκεια επιδρομής στο Μόλενμπεκ, το προάστιο των Βρυξελλών, όμως απέτυχαν να συλλάβουν τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος καταζητείται ως ύποπτος για τις επιθέσεις στο Παρίσι, σύμφωνα με τον Βέλγο εισαγγελέα που μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο του Βελγίου RTBF.
[Νωρίτερα]
Διαψεύδει ο εισαγγελέας του Βελγίου την σύλληψη του καταζητούμενου Σαλάχ Αμπντεσλάμ.
[Νωρίτερα]
Ο βελγικός ραδιοφωνικός σταθμός RTL μετέδωσε πριν από λίγο ότι η βελγική αστυνομία συνέλαβε σήμερα στις Βρυξέλλες τον καταζητούμενο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, Γάλλο υπήκοο οποίος αναζητούνταν από τις αρχές ως ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις.
Ωστόσο, ακόμη η σύλληψη δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αστυνομικές αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Γάλλο που γεννήθηκε στο Βέλγιο
Μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ: Λήγει αύριο η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων
05:00
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ στους δικαιούχους
04:01
Επίδομα παιδιού: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21
03:00
Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
02:00