Έσπασε το σφυρί της Wall Street ο Νίκος Αναστασιάδης (vid)
Από ένα... απρόοπτο σημαδεύτηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Wall Street, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.
Η 21η Μαρτίου έχει ορισθεί ως «Ημέρα της Κύπρου» στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με τον Νίκο Αναστασιάδη να δίνει το «παρών» και να καλείται να κηρύξει τη λήξη της συνεδρίασης, χτυπώντας τρεις φορές το ξύλινο σφυρί, σύμφωνα με την... παράδοση.
Φαίνεται όμως πως μάλλον έβαλε περισσότερη δύναμη από ότι χρειαζόταν, με αποτέλεσμα στο δεύτερο χτύπημά του, το σφυρί να σπάσει, με το ένα μέρος του να εκσφενδονίζεται, προκαλώντας αρχικά αμηχανία στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι στη συνέχεια ξέσπασαν σε γέλια.
Το απρόοπτο περιστατικό μοιράστηκε μέσω Facebook ο Νίκος Αναστασιάδης, με το σχόλιο «Στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. Μου είπαν να "χτυπήσω" δυνατά... και έτσι έπραξα!».
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59