Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε λεωφορείο στο Λας Βέγκας
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από πυρά όταν ξέσπασαν πυροβολισμοί εντός ενός λεωφορείου που κινείτο στην περίφημη λεωφόρο Στριπ, την οδική αρτηρία όπου βρίσκονται πολλά καζίνο στο Λας Βέγκας, στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ, μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.
«Πυροβολισμοί σημειώθηκαν εντός του λεωφορείου» δήλωσε ο Λάρι Χάντφιλντ, εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Λας Βέγκας στην εφημερίδα USA Today.
«Σημειώθηκε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς με δύο θύματα. Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, το ένα εξ αυτών υπέκυψε στα τραύματά του».
Στο Twitter, η αστυνομία της Νεβάδας εξήγησε ότι ένα τμήμα της λεωφόρου «έκλεισε» και η κυκλοφορία απαγορεύτηκε «εξαιτίας ενός προσώπου που έχει ταμπουρωθεί στο λεωφορείο».
Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στο Twitter ότι οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπραγματευτούν με ένα πρόσωπο που παραμένει εντός του οχήματος.
«ΗΠΑ και Ιράν ετοιμάζονται για άμεσες διαπραγματεύσεις» λέει η Γερμανία
09:33
Τρόμος για μαθήτριες εν πλω προς Κρήτη: Γυμνός άνδρας εισέβαλε στην καμπίνα τους - Συνελήφθη
09:32
Χαλκιδική: Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε τεχνητή λίμνη ξενοδοχείου - Ανήκουν σε δύο άτομα
09:14
Ίσως να βρέθηκε ο τάφος του Ντ’ Αρτανιάν: Ανακάλυψη - έκπληξη στην Ολλανδία ξαναγράφει την ιστορία
09:14