Η Γερμανία ερευνά κατασκοπευτική δράση της Τουρκίας στη χώρα
Η ομοσπονδιακή εισαγγελία της Γερμανίας έδωσε εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας "κατ' αγνώστων", αντιδρώντας έτσι στις καταγγελίες για κατασκοπεία εντός του γερμανικού εδάφους από την Τουρκία, η οποία φέρεται ότι παρακολουθούσε υποστηρικτές του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.
Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος των γερμανικών αρχών: «Η επιτυχία της έρευνάς μας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις πληροφορίες που θα παράσχουν στις αρχές οι γερμανικές υπηρεσίες αντικατασκοπίας».
Συγκεκριμένα, το Βερολίνο υποψιάζεται ότι η Άγκυρα παρακολουθούσε 300 πρόσωπα και οργανώσεις που πρόσκεινται στον Γκιουλέν, τον άνθρωπο που κατηγορείται από την Τουρκία ως ενορχηστρωτής του αποτυχημένου πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου.
ΚΟΣΜΟΣ
Την πρώτη ιατρική εκκένωση στην ιστορία της πραγματοποίησε η NASA – Αστροναύτες εγκατέλειψαν τον ISS
10:09
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επίσημα τις πωλήσεις πετρελαίου της Βενεζουέλας - Στα 500 εκατ. δολάρια η αξία του
10:09
ΔΙΕΘΝΗ
BofA για τράπεζες: Έρχεται νέος κύκλος ισχυρής αύξησης κερδών
10:07
ΕΛΛΑΔΑ
Οι πρώτες εικόνες από τη φρεγάτα Belharra «ΚΙΜΩΝ» (pics)
10:03
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ