Η Ιβάνκα Τραμπ θα εργαστεί αμισθί ως σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου
Η Ιβάνκα Τραμπ είπε την Τετάρτη, ότι θα εργαστεί στον Λευκό Οίκο αμισθί ως άτυπος σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ καθώς προσπάθησε να κατευνάσει τις δεοντολογικές ανησυχίες του να εργάζεται εκεί.
«Έχω ακούσει τις ανησυχίες που έχουν μερικοί με τον συμβουλευτικό μου ρόλο στον πρόεδρο σε προσωπική βάση, ενώ συμμορφώνομαι εθελοντικά με όλους τους δεοντολογικούς κανονισμούς, και, αντίθετα, θα υπηρετήσω ως άμισθος υπάλληλος στον Λευκό Οίκο, υπαγόμενοι στους ίδιους κανονισμούς όπως και άλλοι κρατικοί υπάλληλοι», είπε σε δήλωσή της.
Τα ερωτηματικά σχετικά με πιθανές συγκρούσεις ενδιαφερόντων ετέθησαν όταν ανακοινώθηκε στις 20 Μαρτίου ότι η 35χρονη Τραμπ, θα γίνει άτυπος σύμβουλος του πατέρα της Ντόναλντ Τραμπ, με γραφείο στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

(REUTERS/Jonathan Ernst)
Η Ιβάνκα Τραμπ ασκεί αυξανόμενη επιρροή στον πατέρα της ως σύμβουλος, ενώ ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ είναι επίσης άτυπος σύμβουλος με μεγάλη επιρροή στον κύκλο του Τραμπ.
Νέες δορυφορικές εικόνες καταγράφουν τις καταστροφές στο Ιράν αλλά και τις χώρες του Κόλπου (pics)
22:07
Τραμπ: Δεν θέλω εκεχειρία με το Ιράν, τα Στενά θα ανοίξουν μόνα τους - Πρώτο ηχητικό μήνυμα Χαμενεΐ
22:00
Πρώτο ηχητικό μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Με την ενότητα νικήσαμε τον εχθρό»
21:55
Giant Open: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο για Βασιλάκη - Πρωτιά για Χρήστου στα 50μ. ύπτιο
21:48