Βρέθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου πολέμου στον Τάμεση
Ανενεργή βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στον ποταμό Τάμεση, λίγα μέτρα μακριά από την γραμμή εκκίνησης του ετήσιου αγώνα κωπηλασίας ανάμεσα στην Οξφόρδη και το Κέιμπριτζ που ξεκινάει την Κυριακή.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι δυνάμεις της αστυνομίας και οι πυροτεχνουργοί οι οποίοι απομάκρυναν την βόμβα και έκαναν έρευνα σε όλη την περιοχή.
Όπως αναφέρει το ITV, η βόμβα που παρατήρησε μέσα στα νερά ένας περαστικός, βρισκόταν στη διαδρομή που θα κάνουν οι κωπηλατές.
Σημειώνεται πως τον αγώνα, στο πλαίσιο της 163ης διοργάνωσης ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια, αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες άτομα, όπως γίνεται κάθε χρόνο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κουτσούμπας: Άλλο να υπηρετείς τον λαό και τα αιτήματα των εργαζομένων, και άλλο να ταΐζεις τρωκτικά, να συντηρείς τη σαπίλα του συστήματος και της ΕΕ
15:37
ΚΟΣΜΟΣ
Ραδιενεργό δηλητήριο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια «κυνηγιού» πασχαλινών αυγών στη Γερμανία
15:30
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος για τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε καφετέρια (vid)
15:24
ΚΟΣΜΟΣ
Ασυμβίβαστο υπουργού - βουλευτή: Τι προβλέπει το «γαλλικό μοντέλο» και πώς θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα
15:19
ΚΟΣΜΟΣ