ΚΟΣΜΟΣ

Εκτροχιασμός τρένου στη Νέα Υόρκη με τέσσερις τραυματίες (pics)

Εκτροχιασμός τρένου στη Νέα Υόρκη με τέσσερις τραυματίες (pics)
REUTERS/Shannon Stapleton

Συρμός του προαστιακού σιδηροδρόμου εκτροχιάστηκε κατά την άφιξή του στον σταθμό Πεν Στέισον της Νέας Υόρκης το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις επιβάτες.

Γύρω στις 9 το πρωί, τοπική ώρα (15.00 ώρα Ελλάδας) το τρένο που ερχόταν από το Τρέντον του Νιου Τζέρσεϊ ξέφυγε από τις γραμμές λίγο πριν μπει στον Πεν Στέισον, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις επιβάτες. Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο, η ταχύτητα του τρένου ήταν μικρή.

640x640 10 copy

REUTERS/Suzanne Barlyn

Αυτός ήταν ο δεύτερος εκτροχιασμός τρένου μέσα σε διάστημα δέκα ημερών στο Πεν Στέισον, τον σταθμό του Μανχάταν που εξυπηρετεί πολλές μεγάλες πόλεις στις βορειοανατολικές ΗΠΑ αλλά και το περιφερειακό δίκτυο του Νιου Τζέρσεϊ.

640x640 12 copy

REUTERS/Shannon Stapleton

Σημειώνεται πως στις 24 Μαρτίου, ένα τρένο της εταιρείας Amtrak που κατευθυνόταν στην Ουάσινγκτον εκτροχιάστηκε ενώ κινείτο με χαμηλή ταχύτητα και χτύπησε πλάγια έναν συρμό του προαστιακού που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η εταιρεία Amtrak καθώς και η Υπηρεσία Μεταφορών του Νιου Τζέρσεϊ ανακοίνωσαν ότι διακόπτεται μέχρι νεωτέρας η κίνηση όλων των συρμών από και προς τον συγκεκριμένο σταθμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ