Το ΔΝΤ έχει δίκιο, λέει ο κύπριος υπουργός Οικονομικών
Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε ότι υιοθετεί τις συστάσεις της έκθεσης του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία. Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του πρώτου μεταμνημονιακού ελέγχου, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση στέλνει το ίδιο μήνυμα με το αποτέλεσμα του ελέγχου, δηλαδή ότι «μπορεί η κυπριακή οικονομία να στάθηκε στα πόδια της, όμως έχει αρκετό δρόμο ακόμα να διανύσει».
Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας και στα μεταρρυθμιστικά νομοσχέδια και εξέφρασε τη θέση ότι η προώθηση της μεταρρύθμισης είναι σε καλό δρόμο, ειδικότερα για το νομοσχέδιο της κινητικότητας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Με κάποιες τροποποιήσεις και περιορισμούς, που η Βουλή θα θέσει αυτό θα προχωρήσει, επισήμανε. «Είναι ένα καλό χρήσιμο εργαλείο, που δείχνει ότι μπορούμε έστω με κάποιους πολιτικούς συμβιβασμούς να προχωρεί η προσπάθεια και να αποδείξουμε ότι ασχέτως μνημονίου κυβέρνηση και βουλή συνεχίζουν την προσπάθεια» πρόσθεσε ο Κύπριος υπουργός.
Έκρηξη σε τέμενος στο Πακιστάν: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων - Τουλάχιστον 31 νεκροί (pics)
13:37
Υποκλοπές: Την ενοχή και των τεσσάρων κατηγορουμένων πρότεινε ο εισαγγελέας
13:34
Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο 72χρονος για την δολοφονία του γιου του με σκεπάρνι
13:30
«New Start»: Ρωσία και ΗΠΑ έτοιμες να διαπραγματευτούν, λέει το Κρεμλίνο
13:22