Το ΔΝΤ έχει δίκιο, λέει ο κύπριος υπουργός Οικονομικών
Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε ότι υιοθετεί τις συστάσεις της έκθεσης του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία. Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του πρώτου μεταμνημονιακού ελέγχου, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η κυβέρνηση στέλνει το ίδιο μήνυμα με το αποτέλεσμα του ελέγχου, δηλαδή ότι «μπορεί η κυπριακή οικονομία να στάθηκε στα πόδια της, όμως έχει αρκετό δρόμο ακόμα να διανύσει».
Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας και στα μεταρρυθμιστικά νομοσχέδια και εξέφρασε τη θέση ότι η προώθηση της μεταρρύθμισης είναι σε καλό δρόμο, ειδικότερα για το νομοσχέδιο της κινητικότητας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Με κάποιες τροποποιήσεις και περιορισμούς, που η Βουλή θα θέσει αυτό θα προχωρήσει, επισήμανε. «Είναι ένα καλό χρήσιμο εργαλείο, που δείχνει ότι μπορούμε έστω με κάποιους πολιτικούς συμβιβασμούς να προχωρεί η προσπάθεια και να αποδείξουμε ότι ασχέτως μνημονίου κυβέρνηση και βουλή συνεχίζουν την προσπάθεια» πρόσθεσε ο Κύπριος υπουργός.
Κορυφαία διάκριση για την AbbVie: 1η θέση στα Best Workplaces™ for Women Hellas 2026
17:58
Αμερικανικό F-35 χτυπήθηκε από ιρανικά πυρά - Αναγκαστική προσγείωση σε βάση των ΗΠΑ
17:52
CIA: Γνωρίζουμε πού βρίσκονται τα αποθέματα ουρανίου του Ιράν
17:47
Ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση του Κ. Φλώρου κατά του Β. Γραμμένου στη Βουλή
17:45