Δεύτερος συναγερμός στην Αγία Πετρούπολη: Έκρηξη σε πολυκατοικία (vid)
Δεύτερος συναγερμός μέσα σε μια ημέρα σήμανε στην Αγία Πετρούπολη, κοντά στο σημείο που βρέθηκαν νωρίτερα εκρηκτικά, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Reuters, ακούστηκε ισχυρή έκρηξη σε μια πολυκατοικία.
Κανείς άνθρωπος δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria, που επικαλείται το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, ωστόσο η πολυκατοικία αρχικά εκκενώθηκε.
Όπως αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η έκρηξη δεν έχει σχέση με τρομοκρατικό χτύπημα αλλά με κάποιο κατασκευαστικό έργο σε διαμέρισμα, το οποίο προκάλεσε την πτώση ενός τείχους της πολυκατοικίας, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, δημιουργώντας έτσι τον πανικό.
Σημειώνεται πως η Αγία Πετρούπολη βρίσκεται σε συναγερμό έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στο μετρό και είχε ως αποτέλεσμα 14 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
«Μας χτυπούν κατάμουτρα»: Ντοκουμέντα ιρανικών καταστροφών σε αμερικανικές βάσεις στη Μέση Ανατολή
22:53
Συνελήφθη ανήλικος στη Θεσσαλονίκη για επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο
22:41
Συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ για την παράνομη διακίνηση αρχαιοτήτων ανακοίνωσαν Μενδώνη και Γκίλφοϊλ
22:29
«Ο Κάρολος μου είπε ότι η Νταϊάνα θα ξεχαστεί σύντομα» - «Βόμβα» από τον αδελφό της πριγκίπισσας
22:17