Στοκχόλμη: Ένοχος για τρομοκρατία δήλωσε στο δικαστήριο ο Ουζμπέκος
Παγωμένη εξακολουθεί να παρακολουθεί η Σουηδία τις εξελίξεις αναφορικά με την φονική επίθεση στην Στοκχόλμη.
Ο Ραχμάτ Ακίλοφ, ο βασικός ύποπτος στην αιματηρή επίθεση με φορτηγό που στοίχισε τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων 15, παραδέχθηκε ότι διέπραξε ένα έγκλημα τρομοκρατίας, δήλωσε σήμερα ο συνήγορός του στη διάρκεια ακροαματικής συνεδρίασης δικαστηρίου.
«Η θέση του είναι ότι παραδέχεται ένα τρομοκρατικό έγκλημα και αποδέχεται ως εκ τούτου ότι θα προφυλακισθεί», δήλωσε ο Γιόχαν Έρικσον, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον 39χρονο Ουζμπέκο, στη διάρκεια ακροαματικής συνεδρίασης του δικαστηρίου το οποίο θα αποφασίσει αν ο ύποπτος θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή.
Ο Ακίλοφ φορούσε χειροπέδες στη διάρκεια της συνεδρίασης και δεν έκανε καμιά δήλωση, μεταδίδει ανταποκρίτρια του Γαλλικού Πρακτορείου.

(REUTERS/Gideon Malherbe
Ανακοπή υπέστη ο 54χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη - Τον επανέφεραν οι γιατροί
19:54
Χούθι: Υποστηρίζουν ότι τρία παιδιά σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς από κυβερνητικές δυνάμεις
19:45
Εμπρηστική επίθεση σε συναγωγή στη Γερμανία - Συνελήφθη ο δράστης
19:36
Ισραήλ σε Ερντογάν για Χαμάς: «Αν θέλει να βοηθήσει τους συντρόφους του να τους πάρει στην Αττάλεια»
19:28