Σοβαρά επεισόδια σε συγκέντρωση της Μαρίν Λεπέν στο Παρίσι (pics&vids)
Eπεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ περίπου 80 διαδηλωτών, που διαμαρτύρονταν κατά του ακροδεξιού κόμματος Εθνικού Μετώπου (FN) και αστυνομικών κοντά στο συναυλιακό χώρο Zenith στο βορειανατολικό Παρίσι, ενόψει της προεκλογικής συγκέντρωσης που αναμένεται να πραγματοποιήσει η πρόεδρος του FN, Μαρίν Λεπέν.
Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών, που πέταγαν στις δυνάμεις δυνάμεων επιβολής του νόμου σανίδες.

Οι Γάλλοι ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες την προσεχή Κυριακή στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, της πλέον απρόβλεπτης εκλογικής αναμέτρησης για τον προεδρικό θώκο εδώ και δεκαετίες, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Οι δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν ότι η Μαρίν Λεπέν και ο κεντρώος Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό γύρο της 7ης Μαΐου.

Μπουκώρος: Η παραπομπή μου δεν σημαίνει ενοχή – Με καθαρή συνείδηση θα προσέλθω στο δικαστήριο
13:57
Άργος: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς - Συντετριμμένη η μητέρα
13:46
Άργος Ορεστικό: Στο αυτόφωρο θεία από την ανιψιά της για body shaming - Την αποκάλεσε «χοντρή»
13:36
ΣΥΡΙΖΑ: Σε πλήρη εξέλιξη το «τσουνάμι» αποχωρήσεων - «Κατρακύλησε» στους 14 βουλευτές
13:25