Μακρόν:Μην υποχωρήσετε στον φόβο
«Η Γαλλία δεν πρέπει να υποχωρήσει στον φόβο και οι υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές πρέπει να αποφύγουν την πλειοδοσία μετά την χθεσινή επίθεση στο Παρίσι». Αυτό το μήνυμα έστειλε την Παρασκευή ο κεντρώος υποψήφιος στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Εμανουέλ Μακρόν, από το στρατηγείο της προεκλογικής του εκστρατείας.
«Μην υποχωρήσετε στον φόβο, στην διαίρεση και τον εκφοβισμό. Η γενιά μας πρέπει να αντιταχθεί σε αυτήν την πρόκληση», είπε ακόμη ο Μακρόν, εξηγώντας ότι ματαίωσε δύο συγκεντρώσεις για να μην επιβαρύνει τις υπηρεσίες ασφαλείας, ωστόσο αρνήθηκε να διακόψει την εκστρατεία του. «Η Δημοκρατία είναι ισχυρότερη», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Εμανουέλ Μακρόν, επιτέθηκε ακόμη στην κυβέρνηση του αντιπάλου του και πρωθυπουργού του Νικολά Σαρκοζί Φρανσουά Φιγιόν, όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας, λέγοντας πως: «Η αποδυνάμωση των τοπικών υπηρεσιών Πληροφοριών εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια υπήρξε σφάλμα».
Γεραπετρίτης: Ιστορικές οι σχέσεις Ελλάδας - Λιβύης - Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
18:15
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06
Χαρίτσης κατά Τσίπρα: «Ορισμός πολιτικής αποτυχίας η εκλογική συντριβή του το 2023»
17:57
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53