Ο Πρόεδρος Ολάντ καλεί τους Γάλλους να ψηφίσουν Μακρόν
Να στηρίξουν τον ανεξάρτητο υποψήφιο Εμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών κάλεσε τους Γάλλους πολίτες ο Φρανσουά Ολάντ, προειδοποιώντας για τις επικίνδυνες συνέπειες που θα υπάρξουν αν κερδίσει η Μαρίν Λεπέν.
«Η παρουσία της ακροδεξιάς στον δεύτερο γύρο αποτελεί κίνδυνο για την χώρα» είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας, όπως μεταδίδει το Reuters και πρόσθεσε:
Αυτό που διακυβεύεται στον επόμενο γύρο είναι η σύνθεση της Γαλλίας, η ενότητά της, η παρουσία της στην Ευρώπη και η θέση της στον κόσμο.
Ο Ολάντ τόνισε ότι θα ψηφίσει τον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Οικονομικών και Ανάπτυξης της κυβέρνησής του, καθώς, όπως είπε, πιστεύει ότι μπορεί να ενώσει καλύτερα τον λαό της Γαλλίας.
ΧΡΗΜΑ
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48
ΕΛΛΑΔΑ
Flyover: Κλείνει ξανά την Παρασκευή για 48 ώρες τμήμα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης
23:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ