Ο Πρόεδρος Ολάντ καλεί τους Γάλλους να ψηφίσουν Μακρόν
Να στηρίξουν τον ανεξάρτητο υποψήφιο Εμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών κάλεσε τους Γάλλους πολίτες ο Φρανσουά Ολάντ, προειδοποιώντας για τις επικίνδυνες συνέπειες που θα υπάρξουν αν κερδίσει η Μαρίν Λεπέν.
«Η παρουσία της ακροδεξιάς στον δεύτερο γύρο αποτελεί κίνδυνο για την χώρα» είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας, όπως μεταδίδει το Reuters και πρόσθεσε:
Αυτό που διακυβεύεται στον επόμενο γύρο είναι η σύνθεση της Γαλλίας, η ενότητά της, η παρουσία της στην Ευρώπη και η θέση της στον κόσμο.
Ο Ολάντ τόνισε ότι θα ψηφίσει τον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Οικονομικών και Ανάπτυξης της κυβέρνησής του, καθώς, όπως είπε, πιστεύει ότι μπορεί να ενώσει καλύτερα τον λαό της Γαλλίας.
ΕΛΛΑΔΑ
Απεργία ταξί: Η συγκέντρωση και πορεία των οδηγών αυτήν την ώρα προς το Μέγαρο Μαξίμου (pics)
12:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πιερρακάκης για ΕΤΕπ: Καταλύτης στην πορεία ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας
12:09
ΕΛΛΑΔΑ
Εξαφάνιση Λόρας: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνει το ταξίδι στη Φρανκφούρτη (vid)
12:02
ΚΟΣΜΟΣ
Ισπανία: «Προ των πυλών» η απαγόρευση των social media σε ανηλίκους κάτω των 16 ετών
12:02
ΕΛΛΑΔΑ