ΚΟΣΜΟΣ

Η παράσταση με πρωταγωνιστή τον 15χρονο Μακρόν και σκηνοθέτη την Μπριζίτ (vid)

Η παράσταση με πρωταγωνιστή τον 15χρονο Μακρόν και σκηνοθέτη την Μπριζίτ (vid)

Ένα βίντεο όπου Εμανουέλ Μακρόν πρωταγωνιστεί σε σχολική θεατρική παράσταση κάνει το γύρο του διαδικτύου, όχι για να θυμίσει το υποκριτικό ταλέντο του πολιτικού... αλλά για να θυμίσει πως ο 15χρονος τότε Εμανουέλ, γνώρισε την νυν σύζυγό του Μπριζίτ, η οποία, ως δασκάλα, είχε σκηνοθετήσει τότε την παράσταση. Ο νεαρός Εμανουέλ μάλιστα, στο τέλος της παράστασης, την ασπάζεται.

Ο Εμανουέλ Μακρόν πέρασε στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας και στις 7 Μαρτίου θα αναμετρηθεί με την Μαρίν Λεπέν για την 25η Προεδρία της Γαλλίας. Ωστόσο, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, και το ειδύλλιο του ζευγαριού που τους χωρίζουν περισσότερα από 24 χρόνια.

2

Η 40χρονη τότε Τρονιέ ήταν καθηγήτρια στην τάξη του υποψηφίου Γάλλου προέδρου. Ένα χρόνο αργότερα, οι γονείς του Μακρόν τον έστειλαν στο Παρίσι, αλλά αυτός ορκίστηκε να παντρευτεί τη δασκάλα του. Τελικώς, η Τρονιέ άφησε το σύζυγό της, μετακόμισε στην πόλη του φωτός και έγινε ζευγάρι με τον μαθητή της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2007.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ