Τέξας: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε πανεπιστήμιο
Συναγερμός έχει σημάνει στο Τέξας, καθώς ένας άντρας εισέβαλε στο North Lake College στην περιοχή Irving και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, υπάρχει ένας νεκρός, ενώ ο δράστης φέρεται να αυτοκτόνησε.
Η αστυνομία με ανάρτησή της στο twitter ενημερώνει πως δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη απειλή, ωστόσο θα παραμείνει στο χώρο του πανεπιστημίου, προκειμένου να διασφαλίσει ότι αυτό είναι απόλυτα ασφαλές.
Αμέσως μόλις σήμανε συναγερμός, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε αποκλεισμό ολόκληρης της περιοχής. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν μπαράζ πυροβολισμών.
Το πανεπιστήμιο καλεί τους φοιτητές που βρίσκονται εντός του χώρου, να κλειδωθούν μέσα στις αίθουσες και να περιμένουν περισσότερες οδηγίες από την αστυνομία.
Παράλληλα, καλεί όσους φοιτητές δεν βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη, να παραμείνουν μακριά για την ασφάλειά τους.

Απόπειρα σαμποτάζ σε πλοία του γερμανικού πολεμικού ναυτικού: Δύο συλλήψεις - Ο ένας Έλληνας
16:11
Βορίζια: Μέχρι και πολεμικό όπλο βρήκε η ΕΛ.ΑΣ σε μαντρί - Στέλνται όλα στα εγκληματολογικά
16:02
Ουγγαρία: Κατέθεσε προσφυγή κατά της απαγόρευσης του ρωσικού φυσικού αερίου από την ΕΕ
15:59
Παπασταύρου: Πρωταγωνιστης ο Κάθετος Διάδρομος στην απεξάρτηση απο το ρωσικό φυσικό αέριο
15:55