ΗΠΑ: Τέλος το Obamacare
Η αρμόδια επιτροπή στη Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το νομοσχέδιο των Ρεπουμπλικάνων για την ακύρωση κι αντικατάσταση του προγράμματος πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας, το οποίο είναι γνωστό ως Obamacare.
Έτσι, άνοιξε ο δρόμος για τη διεξαγωγή ψηφοφορίας στο αναφερόμενο νομοθετικό σώμα.
Στο νομοσχέδιο, διατηρούνται σε ισχύ ορισμένες σημαντικές προβλέψεις του Obamacare, ενώ προβλέπεται η διάθεση κονδυλίου 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να καλυφθεί το οικονομικό κόστος για την προσφορά υπηρεσιών υγείας σε όσους είναι ασφαλισμένοι και θα βρεθούν αντιμέτωποι με υψηλότερες δαπάνες για την πρόσβαση τις υπηρεσίες υγείας, με την κατάργηση του Obamacare.
Σε πρόσφατη δημοσκόπηση, πάντως, το 36% των ερωτηθέντων εκτιμά πως είναι σωστός ο τρόπος που ο Τραμπ χειρίζεται το ευαίσθητο θέμα της Υγείας, ενώ το 47% τίθεται υπέρ του Obamacare.
Η ΔΕΗ Συναντά την Τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον Ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου
15:00
Συνελήφθη στη Λευκάδα ο αξιωματικός για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια πρώην συντρόφων του
14:51
Live η ύψωση της ελληνικής σημαίας στον Νέαρχο, την δεύτερη φρεγάτα Belharra του Πολεμικού Ναυτικού
14:51
Ιστορικές οι εμφανίσεις της Σελίν Ντιόν στο Παρίσι - Έσοδα ύψους 125,5 εκατ. δολαρίων
14:48