ΚΟΣΜΟΣ

Βενεζουέλα: Θωρακισμένο όχημα πέφτει πάνω σε διαδηλωτές (vid&pics)

Βενεζουέλα: Θωρακισμένο όχημα πέφτει πάνω σε διαδηλωτές (vid&pics)
REUTERS/ CARLOS GARCIA RAWLINS

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν για άλλη μία ημέρα στη Βενεζουέλα, όπου χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτύρονται στους δρόμους κατά του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο.

Η σφοδρότητα των συγκρούσεων μεταξύ των διαδηλωτών και των δυνάμεων της αστυνομίας, είναι πρωτοφανής. Η αστυνομία και η εθνοφρουρά προσπαθεί να εμποδίσει τους διαδηλωτές με τη στήριξη τεθωρακισμένων των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών.

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις σημερινές διαδηλώσεις, ένα τεθωρακισμένο όχημα πέφτει κυριολεκτικά πάνω στους πολίτες και τους παρασύρει, στην προσπάθειά του να τους διαλύσει.

Συνολικά 31 άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που συγκλονίζουν τη Βενεζουέλα από τις αρχές Απριλίου.

1venezuela 2

Πηγή: Reuters

1venezuela 3

Πηγή: Reuters

1venezuela 8

Πηγή: Reuters

Δολοφόνησαν ηγετικό στέλεχος φοιτητικής παράταξης

Την ίδια ώρα, ένα ακόμα τραγικό περιστατικό αμαύρωσε τη σημερινή ημέρα: το ηγετικό στέλεχος μιας φοιτητικής παράταξης δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια μιας γενικής φοιτητικής συνέλευσης στο πανεπιστήμιό του, όπως γνωστοποίησε η εισαγγελία.

1venezuela 4

Πηγή: Reuters

1venezuela 6

Πηγή: Reuters

Ο νεαρός «βρισκόταν μέσα σε μια φοιτητική συνέλευση. Στο τέλος της, ένας από τους παριστάμενους τον πλησίασε και τον πυροβόλησε επανειλημμένα. Κατόπιν διέφυγε με μοτοσικλέτα», αναφέρει η ανακοίνωση της εισαγγελίας.

1venezuela 5

Πηγή: Reuters

1venezuela 7

Πηγή: Reuters

ΔΗΜΟΦΙΛΗ