Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης μετά τον εντοπισμό ύποπτης αποσκευής
Ένας από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης εκκενώθηκε σήμερα το μεσημέρι μετά τον εντοπισμό ύποπτης αποσκευής, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η διαχειρίστρια εταιρία.
Αντιμετωπίζουμε μια ύποπτη κατάσταση στο αεροδρόμιο Κάστρουπ. Ο τερματικός σταθμός 3 εκκενώθηκε", έγραψε η αστυνομία της Κοπεγχάγης στο Twitter.
"Εντοπίστηκε ύποπτη αποσκευή", δήλωσε η Σίσι Χάνσεν, εκπρόσωπος του αεροδρομίου. "Η αστυνομία ερευνά. Η επιβίβαση γίνεται πλέον από τον τερματικό σταθμό 2", εξήγησε.
Η αστυνομία της Δανίας αύξησε σήμερα το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή στη δεύτερη πιο υψηλή βαθμίδα της κλίμακας, πέντε ημέρες μετά τις επιθέσεις στη Γαλλία.
TRAVEL
Τριάστεροι σεφ, βραβευμένα μπαρ, longevity και διεθνείς διακρίσεις ανοίγουν τη σεζόν στη Μεσσηνία
09:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ: ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καυτή» εβδομάδα στη Βουλή, στον Κακλαμάνη το τελικό πόρισμα - Η κόντρα για παράταση και το ραντεβού στην Ολομέλεια
09:25
ΚΟΣΜΟΣ
Σομαλιλάνδη: Έτοιμη να παραχωρήσει στις ΗΠΑ πρόσβαση στα ορυκτά της και στις στρατιωτικές βάσεις της
09:23
ΕΛΛΑΔΑ
Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Αθήνα - Σήμερα η μεγάλη παρέλαση, αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
09:17
ΚΟΣΜΟΣ