ΚΟΣΜΟΣ

Έχτισε το δικό του μαυσωλείο και κοιμάται μέσα σε φέρετρo (pic)

Έχτισε το δικό του μαυσωλείο και κοιμάται μέσα σε φέρετρo (pic)
Imagine China

Μετά το χαμό της οικογένειάς του, ένας Κινέζος γιατρός έχτισε το δικό του μαυσωλείο στα βουνά της επαρχίας Hunan περιμένοντας την ώρα που θα φύγει κι αυτός από τη ζωή.

 

Πρόκειται για τον 92χρονο Liang Fusheng ο οποίος έχασε τη γυναίκα του αλλά και τα τρία του παιδιά από ασθένειες, πριν από χρόνια. Αμέσως μετά τον θάνατό τους άρχισε να κατασκευάζει το δικό του μαυσωλείο. Με την βοήθεια των ντόπιων οι οποίοι μετέφεραν τα υλικά κατασκευής στο βουνό κατάφερε μετά από 14 χρόνια εργασιών να ολοκληρώσει το μαυσωλείο. Για την κατασκευή του ξόδεψε 260.000 γουάν (38.000 δολάρια).

Ο 92χρονος μετά το τέλος της κατασκευής αντί να το σφραγίσει και να επιστέψει σπίτι του προτίμησε να μένει εκεί. Κάθε βράδυ λοιπόν κοιμάται στο φέρετρο που κατασκεύασε για την ημέρα που θα φύγει από τη ζωή.

mountain mausoleum 750x525

(Πηγή: Imagine China)

Το μαυσωλείο για λόγους ασφαλείας περιβάλλεται από συρματόπλεγμα ενώ έχει τοποθετήσει και πέντε κλειδαριές ασφαλείας που πάντα είναι κλειδωμένες.

Όταν Κινέζοι δημοσιογράφοι έμαθαν την ιστορία του 92χρονου τον επισκέφτηκαν και του ζήτησαν να φύγει από εκεί. Αυτός ωστόσο ήταν ανένδοτος και ζήτησε να μην τον επισκέπτεται κανείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ