ΚΟΣΜΟΣ

Serial Killer Ink: Η εταιρία που εμπορεύεται αντικείμενα κατά συρροή δολοφόνων (pic)

Serial Killer Ink: Η εταιρία που εμπορεύεται αντικείμενα κατά συρροή δολοφόνων (pic)
Ο Ivan Milat - ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην εποχή μας εμπορεύονται τα πάντα ακόμα και τα αντικείμενα των πιο αιμοβόρων, κατά συρροή δολοφόνων.

Ο 47χρόνος Eric Holler ή Eric Gein όπως είναι το «καλλιτεχνικό» του όνομα πουλά on line τα προσωπικά αντικείμενα που κάποτε ανήκαν σε κατά συρροή δολοφόνους.

Ο πρώην αστυνομικός από τη Φλώριντα έρχεται σε επαφή με δολοφόνους- συμπεριλαμβανομένων των Αυστραλών Ivan Milat και του John Bunting - παίρνει προσωπικά τους αντικείμενα και στη συνέχεια τα πουλά μέσω της ιστοσελίδας Serial Killer Ink.

Ο Eric Holler ή Eric Gein ξεκίνησε την επιχείρησή του λόγω της διαχρονικής γοητείας που του ασκούσαν «μερικοί από τους πιο κατεστραμμένους ανθρώπους που έχουν υπάρξει». Όπως ο ίδιος αναφέρει, η ιστοσελίδα του απευθύνεται σε όσους έχουν ένα διεστραμμένο ενδιαφέρον για: «νεκρόφιλους, κανίβαλους, σατανικούς δολοφόνους, serial killers...».

11126771

(Ο Charles Manson - Πηγή φωτογραφίας: EPA/CALIFORNIA DOC/HO HANDOUT)

Παρά τη μακάβρια φήμη των εγκληματιών ο Holler επιμένει ότι με αυτό που κάνει δεν ηρωoποιεί τους αδίστακτους εγκληματίες απλά τονίζει ότι ο ίδιος έδειξε έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για το έγκλημα από πολύ μικρή ηλικία.

«Είμαι περήφανος για αυτό που κάνουμε. Σήμερα είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία συλλογής αντικειμένων διάσημων εγκληματιών στον κόσμο», είπε.

Ο Holler αποκάλυψε σε δημοσιογράφο του στο news.com.au, ότι κάποτε συνδέθηκε ρομαντικά και με μια κατά συρροή δολοφόνο την Christa Pike, ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά της είδη. Η Pike σε ηλικία 18 ετών δολοφόνησε με απίστευτη μανία μια 19χρονη την οποία αφού τη χτύπησε βάναυσα στο τέλος συνέθλιψε το κεφάλι της με ένα τούβλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ