Νίκι Χέιλι: Η πυραυλική δοκιμή απόρροια της «παράνοιας» του Κιμ Γιονγκ Ουν
Στη νέα πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας αναφέρθηκε η Αμερικανίδα πρέσβης του ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι κάνοντας λόγο για κίνηση που οφείλεται στην «παράνοια» του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.
Οι «ΗΠΑ θα εξακολουθήσουν την άσκηση πιέσεων» στη Βόρεια Κορέα, ενώ το πυραυλικό πρόγραμμα της Πιονγιάνγκ, «πλησιάζει την Ρωσία», σημείωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC η ίδια.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δοκιμαστικές πυραυλικές εκτοξεύσεις σαν την τελευταία, δεν είναι ο τρόπος διεξαγωγής πιθανής συνάντησης μεταξύ του Βορειοκορεάτη ηγέτη και του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.
Η πυραυλική δοκιμή της Κυριακής προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην διεθνή σκηνή, με Ιαπωνία, ΗΠΑ και Νότια Κορέα - μεταξύ άλλων - να «κατακεραυνώνουν» την Βόρεια Κορέα.
Δυνατά παιχνίδια στη Super League με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα Allwyn
10:48
Υπουργείο Εργασίας: Καμία αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για το 2027
10:46
Έβρος: Πλημμύρισαν 150.000 στρέμματα, τα 85.000 καλλιέργειες - «Δοκιμάζεται» η αντοχή αναχωμάτων
10:42
Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε 22χρονο για απόπειρα ληστείας σε οδηγό ταξί
10:32