ΚΟΣΜΟΣ

Chris Cornell: Πιθανή αυτοκτονία η αιτία του θανάτου του ρόκερ

Chris Cornell: Πιθανή αυτοκτονία η αιτία του θανάτου του ρόκερ
Σε μία από τις δημόσιες, ακτιβιστικές, εμφανίσεις του. Ο Κρις Κόρνελ με το φίλο του Τζορτζ Κλούνεϊ στην πρεμιέρα της ταινίας The Promise που αφηγείται τη γενοκτονία των Αρμενίων στο Λονδίνο, τον Απρίλιο του 2017 Ιnstagram/chriscornellofficial

Ο 52χρονος μουσικός και τραγουδιστής των συγκροτημάτων Soundgarden και Audioslave Chris Cornell απεβίωσε αιφνιδίως την Τετάρτη σε ξενοδοχείο στου Ντιτρόιτ. Mόλις πριν λίγη ώρα η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ίσως έχει απάντηση στο αιφνίδιο τέλος.

Ο Κορνέλ βρέθηκε νεκρός μέσα στο μπάνιο του δωματίου του λίγες ώρες αφού το συγκρότημα είχε δώσει μια συναυλία στην πόλη αυτή. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αρχές κλήθηκαν στο ξενοδοχείο γύρω στα μεσάνυχτα, από έναν φίλο του τραγουδιστή.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στον δωμάτιο βρήκαν τον Κρις Κορνέλ στο μπάνιο και διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρός.

"Το αντιμετωπίζουμε ως πιθανή αυτοκτονία αλλά αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση που θα καθορίσει τα αίτια και τον τρόπο θανάτου", είπε ο Νταν Ντονακόφσκι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε συνεντεύξεις που είχε δώσει παλαιότερα ο Κορνέλ είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα που έδωσε για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και αργότερα από το αλκοόλ.

Είχε αποκαλύψει επίσης ότι κατά περιόδους έπασχε από κατάθλιψη και αγοραφοβία.

Το 2007 δήλωνε ότι ήταν πλέον νηφάλιος αφότου παρακολούθησε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης το 2002.

Ο Τζίμι Πέιτζ, ο τραγουδιστής των Led Zeppelin αποχαιρέτισε τον φίλο και συνάδελφό του χαρακτηρίζοντάς τον, με ένα μήνυμα στο Twitter, "απίστευτα ταλαντούχο, απίστευτα νέο". Συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του Κορνέλ δήλωσε ο τραγουδιστής των Kiss Πολ Στάνλεϊ ενώ ο Τζόι Πέρι των Aerosmith είπε ότι πρόκειται για "μια θλιβερή απώλεια ενός μεγάλου ταλέντου".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ