Πολλοί νεκροί από εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων στο Ιράκ
Δύο βομβιστές-καμικάζι οι οποίοι οδηγούσαν αυτοκίνητα παγιδευμένα με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών τα ανατίναξαν σε σημεία ελέγχου σε έναν αυτοκινητόδρομο, κοντά σε πετρελαιοπηγές στην επαρχία της Βασόρας του νότιου Ιράκ, δήλωσαν πηγές προσκείμενες στην αστυνομία και ένας εκπρόσωπος του ιρακινού υπουργείου Εσωτερικών.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τις πηγές αυτές υπάρχουν πολλοί νεκροί από τις εκρήξεις, στο σημείο ελέγχου Ρουμάιλα και στο σημείο ελέγχου ας Σάντρα—τα δύο σημεία απέχουν μεταξύ τους περίπου ένα χιλιόμετρο.
Ανάμεσα στα θύματα είναι δύο στρατιώτες, ένας αστυνομικός της τροχαίας και αδιευκρίνιστος αριθμός πολιτών, επιβατών σε ένα λεωφορείο.
ΕΛΛΑΔΑ
Πέντε συλλήψεις για πάνω από 2.000 κροτίδες που είχαν κρύψει σε ψυγειοκαταψύκτη στην Σαλαμίνα
16:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Το Πάσχα των Ελλήνων ένα διαχρονικό βίωμα αισιοδοξίας και ελπίδας
16:08
ΚΟΣΜΟΣ
Σε κλίμα δυσπιστίας ξεκίνησαν οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στο Ισλαμαμπάντ - Σκιά οι συγκρούσεις στον Λίβανο
16:00
ΣΠΟΡ
Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέφανος Μπορμπόκης (pic)
15:55
ΚΟΣΜΟΣ