Το Ιράν ηγείται της διεθνούς τρομοκρατίας, λέει ο Σαουδάραβας βασιλιάς Σαλμάν
Οι κυβερνητικές δυνάμεις στο Ιράν είναι "επικεφαλής" της διεθνούς τρομοκρατίας, δήλωσε σε ομιλία του ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν στην διάρκεια της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο βασίλειο.
"Η υποχρέωσή μας ενώπιον του θεού και του λαού μας και ολόκληρου του κόσμου είναι να είμαστε ενωμένοι στην μάχη απέναντι στις δυνάμεις του κακού και του εξτρεμισμού όπου και αν βρίσκονται...Το ιρανικό καθεστώς ηγείται της διεθνούς τρομοκρατίας".
Σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά ο βασιλιάς είπε ακόμη ότι η Σαουδική Αραβία δεν θα δείξει επιείκεια απέναντι σε όποιον επιχειρήσει να χρηματοδοτήσει την τρομοκρατία.
"Δεν θα είμαστε ποτέ επιεικείς δικάζοντας όποιον χρηματοδοτεί την τρομοκρατία με όποιον τρόπο ή μέσο και θα εφαρμόσουμε όλη την δύναμη του νόμου", είπε.
Αναστολή πτήσεων σε αρκετά αεροδρόμια των ΗΠΑ λόγω προβλήματος στις τηλεπικοινωνίες
23:05
Απάντηση Βανς για το «μπλόκο» των ΜΜΕ στον Τραμπ: «Απολύτως σωστό, κάνουν ακροαριστερή προπαγάνδα»
22:54
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος που διώκεται από την Τουρκία με ερυθρά αγγελία της INTERPOL
22:42
Οι Χούθι «φυλάνε» τα νώτα τους: Μάχες σε στρατηγικά υψώματα, ενώ ο Τραμπ ακυρώνει επιθέσεις
22:31