Ρωσία και Τουρκία ήραν τους περιορισμούς στις εμπορικές τους συναλλαγές
Η Ρωσία και η Τουρκία, με κοινή τους δήλωση, αποφάσισαν να άρουν τους περιορισμούς που είχαν επιβάλει στις εμπορικές τους συναλλαγές.
Τη δήλωση υπέγραψαν οι αντιπρόεδροι των κυβερνήσεων των δύο χωρών, Αρκάντι Ντβόρκοβιτς και Μεχμέτ Σισμέκ, παρουσία του Ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μενβέντεφ και του Τούρκου ομολόγου του Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μενβέντεφ συμμετείχε στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), στο περιθώριο της οποίας είχε συνομιλίες με τον Τούρκο ομόλογό του. Όπως είχε ανακοινώσει η υπηρεσία Tύπου της ρωσικής κυβέρνησης, ο Ρώσος πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ιορδανία: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από πρεσβεία των ΗΠΑ μετά την επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία
10:48
Pizza Fan: Οι διάλογοι που «καίνε» το κόλπο με τις πίτσες - «Μέχρι 40 ευρώ απόδειξη βγαίνει κέρασμα»
10:45
Στη Νέα Υόρκη ο Γ. Γεραπετρίτης: Θα προεδρεύσει σε δύο συνεδριάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας
10:40
Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 55χρονος που αυτοτραυματίστηκε με πιστόλι μέσα σε κατάστημα
10:27