Το tweet της Αριάνα Γκράντε λίγο μετά την επίθεση
Σοκαρισμένη από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19 άνθρωποι και δεκάδες άλλοι να τραυματιστούν, η Αριάνα Γκράντε εξέφρασε την οδύνη της.
Η ίδια δεν έχει υποστεί τραυματισμό από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, σύμφωνα με πηγή του CNNi, ωστόσο είναι εμφανώς σοκαρισμένη από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Manchester Arena.
Με ένα σύντομο μήνυμά της μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, εκφράζει την θλίψη της για το συμβάν.
«Είμαι συγκλονισμένη. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια», αναφέρει στο tweet της λίγες ώρες μετά την έκρηξη βόμβας που σκόρπισε το θάνατο στη συναυλία της και την οποία οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν ως τρομοκρατική επίθεση.
Τη θλίψη και την οδύνη του για την επίθεση εξέφρασε και ο μάνατζερ της αμερικανίδας τραγουδίστριας, με μια ανάρτησή του στο Instagram.
«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την θλίψη μας για τα θύματα και τις οικογένειές τους, που επλήγησαν από αυτή την παράλογη επίθεση», γράφει ο Σκούτερ Μπράουν και προσθέτει: «θρηνούμε για τις ζωές των παιδιών και των αγαπημένων μας που χάθηκαν σε αυτή την πράξη δειλίας».
SPONSORED
Εύβοια: «Το ρήγμα αυτό μπορεί να δώσει δόνηση 6 Ρίχτερ» λέει ο σεισμολόγος Παπαδόπουλος
20:33
Φωτιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με 15 επιβάτες - Έβγαιναν καπνοί από τη μηχανή
20:22
Σεισμός στην Εύβοια: Από Δευτέρα ξεκινούν οι καταγραφές ζημιών - Άμεσα οι αιτήσεις για αποζημιώσεις
20:11
Πρώτη ήττα για Ντουπλάντις μετά από σχεδόν τρία χρόνια και 40 νίκες - Ποιος του στέρησε την κορυφή
20:00