Υπέγραψε το διάταγμα για την έναρξη αναθεώρησης του Συντάγματος ο Μαδούρο
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο ξεκίνησε την Τρίτη την διαδικασία για τη σύγκληση συντακτικής συνέλευσης για την αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας, σχέδιο το οποίο η αντιπολίτευση έχει απορρίψει χαρακτηρίζοντάς το «συνέχιση του πραξικοπήματος» του προέδρου.
Ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του που φορούσαν κόκκινες μπλούζες και καπέλα, ο αρχηγός του κράτους της Βενεζουέλας υπέγραψε ένα διάταγμα που καθορίζει τους τρόπους εκλογής των μελών της συντακτικής συνέλευσης που καλείται να καταρτίσει το νέο Σύνταγμα που θα αντικαταστήσει εκείνο του 1999.

Πηγή: Reuters
Το κύμα των διαδηλώσεων εναντίον της σοσιαλιστικής κυβέρνησης, οι οποίες συχνά έχουν οδηγήσει σε βίαιες συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας και σε λεηλασίες, έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 50 ανθρώπων σε περίπου δύο μήνες κινητοποιήσεων.
Πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν «βλέπουν» Πακιστάν και Τραμπ - Μνημόνιο και συμφωνία σε 60 μέρες
10:02
Αγωνία για εξαφάνιση 60χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης - Δεν απαντά στο κινητό
09:59
Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία στο Μεταξουργείο: Οι πρώτες κινήσεις του 40χρονου αφότου δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι
09:54
Φόβοι για εύθραυστη εκεχειρία στο Λίβανο - Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν, λέει το Πακιστάν - «Προς συμφωνία μέσα σε 60 ημέρες»
09:46