Συνελήφθη ο αδερφός του βομβιστή του Μάντσεστερ - Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του
Τον αδελφό του μακελάρη του Μάντσεστερ, Hashem Abedi, συνέλαβαν οι αρχές στην Τρίπολη της Λιβύης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters. Ο 20χρονος Hashem συνελήφθη ως ύποπτος για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.
Την ίδια ώρα ο πατέρας του 22χρονου που σκόρπισε το θάνατο στο Manchester Arena, μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε, δήλωσε στα διεθνή μέσα ότι μίλησε με τον γιο του πριν από πέντε ημέρες. «Μου είπε ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην πατρίδα για το Ραμαζάνι» τόνισε.
Όσον αφορά στην τρομοκρατική επίθεση ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «δεν πιστεύουμε στη δολοφονία αθώων ανθρώπων. Δεν είμαστε έτσι».
ΚΟΣΜΟΣ
Σε συναγερμό ξανά η Πορτογαλία λόγω νέων βροχοπτώσεων - Παραμένουν χωρίς ρεύμα 200.000 σπίτια
09:08
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η πιο αλλόκοτη καλλιτεχνική πόλη της Ιταλίας ζητά μια δεύτερη ζωή
09:00
ΧΡΗΜΑ
Υποχρεωτική από αύριο η ηλεκτρονική τιμολόγηση στις επιχειρήσεις: Τα πρόστιμα και το μπόνους 200% στην έκπτωση από φόρους
08:49
ΚΟΣΜΟΣ
Δύο Ουκρανοί νεκροί από ρωσική επίθεση με drones στο Ντνίπρο
08:41
ΕΛΛΑΔΑ