ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατική επίθεση Μάντσεστερ: Η Αριάνα Γκράντε ανέστειλε την περιοδεία της

Τρομοκρατική επίθεση Μάντσεστερ: Η Αριάνα Γκράντε ανέστειλε την περιοδεία της
Instagram

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε ανέστειλε την περιοδεία της έπειτα την τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία όπου έχασαν την ζωή τους 22 άνθρωποι κι η οποία σημειώθηκε αφού ολοκληρώθηκε η συναυλία της στο Μάντσεστερ Αρένα, όπως έγινε γνωστό από εκπροσώπους της.

Η Γκράντε ήταν προγραμματισμένο να δώσει δύο συναυλίες αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή στο στάδιο O2 Αρένα στο Λονδίνο αυτήν την εβδομάδα στο πλαίσιο της περιοδεία της "Dangerous Woman". Και οι δύο συναυλίες ακυρώθηκαν, όπως και οι εμφανίσεις της έως την 5η Ιουνίου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας.

«Εξαιτίας των τραγικών γεγονότων στο Μάντσεστερ η περιοδεία Dangerous Woman της Αριάνα Γκράντε αναστέλλεται ώσπου να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε περαιτέρω την κατάσταση και τιμήσουμε τη μνήμη εκείνων που χάθηκαν», τονίζεται.

«Ο τρόπος ζωής μας για μία ακόμη φορά απειλήθηκε αλλά εμείς θα το ξεπεράσουμε αυτό όλοι μαζί».

2

(Πηγή: Instagram)

Η 23χρονη Γκράντε δεν τραυματίστηκε στην επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν 64, πολλοί εκ των οποίων έφηβοι και κορίτσια. Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο σπίτη της στην Φλόριντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ