ΚΟΣΜΟΣ

Ένας «λύκος της Wall Street» πουλάει το «φτωχικό» του αλλά κανένας δε θέλει να το αγοράσει (pics)

Ένας «λύκος της Wall Street» πουλάει το «φτωχικό» του αλλά κανένας δε θέλει να το αγοράσει (pics)
Douglas Elliman

Ο Alan Wilzig είναι ένας ζωντανός θρύλος στη πόλη της Νέας Υόρκης. Μάλιστα ο τρόπος της ζωής του ενέπνευσε έναν χαρακτήρα της ταινίας «Ο λύκος της Wall Street».

Ο 52χρονος Wilzig έχει χρήματα, οδηγεί γρήγορα αμάξια, περιβάλλεται από σέξι καλλονές.

Αν δε κατάφερνε να λύσει το μεγάλο πρόβλημα που τον απασχολεί θα περνούσε ακόμη πιο ξέγνιαστα. Ποιο είναι αυτό; Θέλει να «ξεφορτωθεί» την έπαυλη του στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης.

Αρχικά ζητούσε 44 εκατομμύρια δολάρια αλλά δεν κατάφερε να βρει προθύμους. Τώρα, βγαίνει και πάλι στην αγορά με νέα τιμή, πολύ χαμηλότερη: μόλις ...19,75 εκατομμύρια δολάρια. Το 603 τ.μ. «παλατάκι», διαθέτει μια αρκετά ευρύχωρη βεράντα 200τ.μ., αυλή, τρία υπνοδωμάτια και ένα γκαράζ πολλαπλών χρήσεων.

Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης θα έχει στη διάθεσή του, μεταξύ άλλων: σάουνα, σολάριουμ, χώρο μηχανοστασίου που υποστηρίζει ενυδρείο.

Στην ταινία, ο Wilzig είναι αυτός που συστήνει στον Leonardo DiCaprio τη γυναίκα που τελικά παντρεύεται. Όταν βγήκε η ταινία στους κινηματογράφους έγραψε στο facebook ότι ο Scorsese αμέλησε να πει ότι σε εκείνο το πάρτι ο Wilzig έφτασε με μια κόκκινη Ferrari Testarossa.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ