Η Γερμανία στέκεται στο πλευρό του Λ.Παπαδήμου και του ελληνικού κράτους
Τον αποτροπιασμό της για την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμου εξέφρασε σήμερα στο Βερολίνο η γερμανική κυβέρνηση.
«Με τον πιο έντονο τρόπο την καταδικάζουμε», δήλωσε στο κυβερνητικό μπρίφινγκ της Παρασκευής ο Μάρτιν Σέφερ, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, σύμνφωνα με τη Deutsche Welle. «Οι δράστες αυτής της αποτρόπαιας πράξης και ενδεχομένως αυτοί που κρύβονται από πίσω τους θα πρέπει να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν», τόνισε ο κ. Σέφερ, προσθέτοντας πως «τέτοιου είδους πολιτική τρομοκρατία είναι απαράδεκτη».
Όπως διαβεβαίωσε, η Γερμανία «στέκεται στο πλευρό του Λουκά Παπαδήμου αλλά και του ελληνικού κράτους» και ευχήθηκε, τέλος, καλή ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό.
Ισχυρές καταιγίδες από σήμερα έως την Κυριακή σε έξι περιοχές - Και νέο «κύμα» από την 1η Απριλίου
08:56
CNNi: Πόσο επικίνδυνη θα ήταν μια αμερικανική επίθεση στο νησί Χαργκ του Ιράν
08:50
«Καμπανάκι» από τον ΔΟΑΕ για «σοβαρό πυρηνικό ατύχημα» στο Ιράν
08:49
Προειδοποίηση ΔΟΑΕ για «πυρηνικό ατύχημα» στο Ιράν - «Βλέπει» τα 110 δολάρια το πετρέλαιο - Σφυροκόπημα σε Τεχεράνη, Ισραήλ και Κόλπο
08:44