Τίγρης κατασπάραξε υπάλληλο ζωολογικού κήπου στη Βρετανία
Μια γυναίκα που δούλευε στο ζωολογικό κήπο Χάμερτον, στη Βρετανία, έχασε τη ζωή της το πρωί της Δευτέρας όταν μια τίγρης ξέφυγε από τον περίβολο και επιτέθηκε στην εργαζόμενη, όπως έκανε γνωστό η αστυνομία του Cambridgeshire σε ανακοίνωσή της.
Μετά το θανατηφόρο περιστατικό, όλοι οι επισκέπτες του ζωολογικού πάρκου απομακρύνθηκαν. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία για να ερευνήσει το περιστατικό και όπως σημειώνει το BBC, δεν υπήρξε κάποιο άλλο επεισόδιο καθώς το άγριο ζώο δεν δραπέτευσε.
Το πάρκο θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 30 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση του πάρκου, ενώ για την ώρα δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό, το οποίο ακόμη ερευνάται από τις Αρχές.
Νωρίτερα, υπήρχαν αναφορές ότι μια τίγρης δραπέτευσε και μάλιστα επιτέθηκε σε επισκέπτες του πάρκου, γεγονός που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε.
Έκλεισαν προκληπτικά οι είσοδοι στις όχθες του Πηνειού λόγω υπερχείλισης από την κακοκαιρία (pics)
23:09
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Προσπάθειες αποκλιμάκωσης μέσω της διπλωματίας στο Ιράν για να μην βγουν τα όπλα
23:00
Ο Τραμπ μίλησε με πράκτορες του FBI για εκλογική νοθεία το 2020 στη Τζόρτζια
22:56
Τις πρώτες εκλογές της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης προκήρυξε ο Αμπάς
22:47