ΚΟΣΜΟΣ

Μάντσεστερ: Συναγερμός για όχημα που συνδέεται με την τρομοκρατική επίθεση

Μάντσεστερ: Συναγερμός για όχημα που συνδέεται με την τρομοκρατική επίθεση
Φωτογραφία αρχείου- Ο Σαλμάν Αμπέντι με μια μπλε βαλίτσα, όπως τον κατέγραψε κάμερα ασφαλείας Greater Manchester Police handout via REUTERS ATTENTION

Μεγάλη αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μάντσεστερ καθώς έχει εκκενωθεί μια περιοχή στο κέντρο της πόλης έπειτα από τον εντοπισμό ενός οχήματος που φαίνεται να συνδέεται με την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena.

Η αστυνομία ερευνά τις κινήσεις του Σαλμάν Αμπέντι προτού σκοτώσει 22 ανθρώπους σε μια συναυλία της Αριάνα Γκράντε στις 22 Μαΐου, στην πιο φονική βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στη Βρετανία τα τελευταία 12 χρόνια.

640x640

Greater Manchester Police handout via REUTERS

Η αστυνομία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι εντόπισε ένα λευκό Νίσαν Μίκρα στο κέντρο του Μάντσεστερ. Απέκλεισε την περιοχή, εκκένωσε τα γειτονικά κτίρια και συνέστησε στον κόσμο να παραμείνει μακριά.

«Μας ενδιαφέρει πολύ ό,τι μπορεί να πει ο κόσμος για τις κινήσεις αυτού του αυτοκινήτου, και ποιος ήταν μέσα σε αυτό τους τελευταίους μήνες», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Ρας Τζάκσον, επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής μονάδας της βορειοδυτικής Βρετανίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ