ΚΟΣΜΟΣ

Η Αριάνα Γκράντε επισκέφτηκε τα τραυματισμένα παιδιά στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ

Η Αριάνα Γκράντε επισκέφτηκε τα τραυματισμένα παιδιά στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ
twitter/ jaden farrell mann

Τα παιδάκια που νοσηλεύονται ακόμα στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ, τα οποία τραυματίστηκαν από την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της, επισκέφτηκε η τραγουδίστρια της ποπ Αριάνα Γκράντε.

Με ένα λαμπερό χαμόγελο, η 23χρονη τραγουδίστρια εξέπληξε ευχάριστα τα παιδάκια, τα οποία αγκάλιασε, ενώ τους μοίρασε δώρα και αυτόγραφα και έβγαλε πολλές φωτογραφίες μαζί τους.

Μεταξύ αυτών και η μικρή Jaden Farrell, η οποία είναι σοβαρά τραυματισμένη και στα δύο της πόδια. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάστηκαν τόσο από παιδιά, όσο και από τους γονείς τους.

«Η κόρη μου πραγματικά εντυπωσιάστηκε, ήταν απίστευτη έκπληξη. Είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της και η Αριάνα της έδωσε ένα μεγάλο φιλί. Αυτό σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν έχω ξαναδεί την κόρη μου τόσο χαρούμενη», ανέφερε μία μητέρα.

Η τραγουδίστρια μοίρασε αυτόγραφα σε όλους, ενώ έβγαλε φωτογραφίες και με το προσωπικό του νοσοκομείου. Η Αριάνα θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ, τα χρήματα της οποίας θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ