Επίθεση στο Λονδίνο: Ένας Έλληνας μέσα σε παμπ φωνάζει: «Έχω ματώσει»
Λίγα λεπτά μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο έρχονται στη δημοσιότητα συνέχεια νέα στοιχεία. Στα βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα ενός Έλληνα, ο οποίος ακούγεται να λέει πως έχει τραυματιστεί από τη δεύτερη επίθεση στην αγορά Μπόροου.
Λίγα λεπτά μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο έρχονται στη δημοσιότητα συνέχεια νέα στοιχεία.
Ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει τι συμβαίνει μέσα στην παμπ, αφού έγινε η επίθεση του άντρα με το μαχαίρι στην αγορά Μπόροου.
Ένας άντρας πεσμένος στο πάτωμα με αίμα στα χέρια του, ενώ δίπλα του ένας άλλος άντρας που κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να σταματήσει την αιμορραγία.
Ενώ κρύβονται όλοι πίσω από το μπαρ, ακούγεται κάποιος να μιλάει ελληνικά και λέει πιθανότατα στο τηλέφωνο:
Κάποιος με χτύπησε και έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς είμαι εντάξει.
Μετά το 20ο δευτερόλεπτο του βίντεο ακούγεται η φωνή του Έλληνα.
Δύο φωτιές καίνε ταυτόχρονα στη Βοιωτία: 112 για ετοιμότητα και εκκένωση σε Άγιο Βασίλειο και Πέτρα
15:20
Ηράκλειο: Διασωληνωμένη η 40χρονη - Τι λέει ο εκπαιδευτής του σκοπευτηρίου Μαλεβιζίου
15:08
Αεροπλάνο έπεσε σε ουρανοξύστη στην Κίνα - Ένας νεκρός και 13 τραυματίες
15:02
Ήχησε το 112 για την φωτιά στην Πέτρα Βοιωτίας: «Απομακρυνθείτε προς Λειβαδιά»
14:54