ΚΟΣΜΟΣ

Έπεσε στις ρόδες αυτοκινήτου για να σώσει ένα παιδί (Vid)

Έπεσε στις ρόδες αυτοκινήτου για να σώσει ένα παιδί (Vid)
Youtube

Ηρωίδα στην πόλη Bridgeport του Κονέκτικατ είναι η Shanta Jordan η οποία προέταξε το σώμα της για να σώσει ένα μικρό αγόρι από ένα αυτοκίνητο που βγήκε εκτός ελέγχου.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, αλλά και το οπτικό υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα, βλέπουμε το αυτοκίνητο να χάνει το έλεγχο και να παρασέρνει τη Jordan και τον μικρό σε ένα τοίχο.

Η Shanta Jordan που δεν γνώριζε το μικρό αγόρι που έσωσε, προσπάθησε να τον απομακρύνει από το δρόμο. Όταν ένα αυτοκίνητο ήρθε από το πουθενά, βλέποντας ότι δεν προλάβαινε να το σώσει, πήδηξε μπροστά από το αυτοκίνητο.

Η αστυνομία λέει ότι το σώμα της απορρόφησε μεγάλο μέρος τη σύγκρουσης, σώζοντας τη ζωή του μικρού. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το αγόρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρούς τραυματισμούς ενώ η ίδια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Αν δεν είχε παρέμβει, το παιδί θα ερχόταν σε άμεση επαφή με το αυτοκίνητο και θα είχε πεθάνει», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Bridgeport A.J. Perez.

Οι θεράποντες ιατροί πίστευαν αρχικά ότι θα έπρεπε να ακρωτηριάσουν και τα δύο του πόδια, αλλά μετά από πολλές ώρες στο χειρουργείο τα έσωσαν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που επίσης νοσηλεύεται αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για απερίσκεπτη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ